• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

J Lindeberg orange topp i siden

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Orange och silkig topp från J Lindeberg, som ges en lite sportig känsla med en muddad polokrage och muddar nertill i ärmarna. I nacken sitter en dragkedja som en väljer om en drar ända upp och har som tajt polo eller om en lämnar mudd-delen oknäppt och har den som en lös ståkrage - eller viker ner den. Mitt på fram och över axelpartiet baktill finns synliga, utstående sömmar som också de bidrar till den lite sportiga känslan. I silkigt och följsamt material. 

Storlek: 34

Material: 93% siden, 7% elastan

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Randig kostym i svart och vitt

Tyvärr redan såld

T-shirt: Grand Palace

Tyvärr redan såld

Väska rotting

Tyvärr redan såld

Bimba y Lola röd tröja

Tyvärr redan såld