• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Hope jumpsuit - boilersuit

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Jumpsuit - onepiece - boilersuit, kalla det vad du vill men coolare än den här blir det knappast! Från Hope med trekvartsärm med lite rynk, fickor såväl i sidorna, baktill och en bröstficka. Knäpps med knappar, markerad midja. Finns några små märken i rumpan samt framtill på höften, knappt synliga men vid närmre inspektion - se detaljbilder.

Storlek: 36 small, ev liten medium

Material: N/A sannolikt pleather

Modell: B och C (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Japansk kimono - vändbar

Tyvärr redan såld

Arket svart klänning

Tyvärr redan såld

Mönstrad bohoklänning

Tyvärr redan såld

Blommig tunn polo

Tyvärr redan såld