• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

H&M Studio shorts i siden/linne-blandning

  • 99 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Marinblå shorts från H&M Studio som knäpps dels med hyskor, dels med en utanpåliggande knytning i midjan. Fickor i sidorna och vävda ränder i tyget. Den blå färgen har blekts en del så som linne/siden gärna gör. Innerbenslängd 19 cm.

Storlek: 36

Material: 64% lin, 36% siden

Modell: A (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Kaftan i guld och sammet

Tyvärr redan såld

Armband i guld och vit emalj

Tyvärr redan såld

Långa örhängen

Tyvärr redan såld

Tisha 1975

Tyvärr redan såld

Kenzo x H&M sidenblus NWT

Tyvärr redan såld