• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

HM Studio AW2020 blå volangblus

  • 1 200 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En nutida ikon. Den blå blusen från HM's studiokollektion AW2020. Lånar text från deras hemsida: 

"Studio Collection. En skir blus i vävd, lätt skimrande kvalitet med en voluminös silhuett. Blusen har ett rundat, dubblerat bröstparti dekorerat med böljande volanger i olika utföranden som fortsätter bak runt nacken. Knappslå upptill med dold knäppning och volangkant. Lång ärm med dubbla volanger som slingrar sig hela vägen ned till ärmslutet. Ärmslutet har en snäv avskärning med knapp och utställd volangmanschett. Polyestern i blusen är delvis återvunnen. Studio Collection AW20 är en hyllning till den rebelliska och orädda individen som vågar bryta normen. Hen leker mellan ytterligheterna och hittar sitt uttryck bland det androgyna, eklektiska och kreativa."

Denna saknar storleksangivelse, men se mått nedan - uppskattas passa ca M. Även materiallapp saknas, men har tagit information från hm.se. 

Storlek: N/A

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) xx cm, längd xx cm

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Tyllkjol Maje

Tyvärr redan såld

Metallic top från Gestuz

Tyvärr redan såld

Vintage 90-talskjol

Tyvärr redan såld