• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Hemstickad tröja med ballongärm

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Skön hemstickad tröja i rosa toner i ett melerat garn med vitt i och som också har olika struktur, glesstickad. Ärmarna är härligt flowy med åtsittande manschett och ballongform. Halsringningen står ut litegrann, som att den mudden blivit lite för stor, men den faller ändå härligt. Materialet är mjukt och känns inte stickigt (tycker en känslig en som provat). Passar uppskattningsvis S-L beroende på önskad passform, se exempel på bilder ovan och jämför måtten med tröja du har hemma.

Storlek: NA

Mått: Bröstvidd 53 cm (mätt rakt över armhåla till armhåla), längd 63 cm

Material: N/A

Modell: A och B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).