• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Hemstickad kofta

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Årets julklapp enligt HUI - det hemstickade plagget! Här har vi ett vackert exempel på mönsterstickning. En boxig kofta i vitt, lite hårigt och fluffigt material med kanter i avstickande garn som är beige i tonen, åt det guldiga hållet. Knapparna är genomskinliga och diamantslipade. Av naturliga anledningar finns varken material - eller storlekslapp, men se mått nedan. 

Storlek: N/A

Mått: Bröstvidd (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 59 cm, längd (mätt axel till nederkant) 60 cm

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage skinnkappa 70-tal

Tyvärr redan såld

HM Studio silvertopp

Tyvärr redan såld

Vintage set i kornblå velour

Tyvärr redan såld

Halsband med brev

Tyvärr redan såld