• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Halsband med brev

  • 150 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Mycket sött halsband i guldfärgad metall i form av ett litet kuvert. Inuti kuvertet finns ett meddelande "I love you". Baktill finns ett frimärke inristat. Berlocken har några små repor, stör ej tycker vi men se bilder.

Längd: 44 cm, berlocken 3x1,7 cm

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Kornblått vintage set

Tyvärr redan såld

Smaragdgrön sidenblus

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor i leo

Tyvärr redan såld

Tisha Vacay Mode

Tyvärr redan såld

Kaftan 5 Preview

Tyvärr redan såld