• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Halsband 80-talskänsla

  • 150 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Halsband i geometrisk form - två trekanter på sidorna och en stor triangel i mitten som har mönster i guld och svart metall. Ställbar kedja. Otroligt snyggt i en V-ringning eller till en öppen skjorta som öppnas upp som ett V.

Storlek: Längd 49-56cm, bredd nedersta triangeln 6.5 cm

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid, mejla oss så löser vi).


Carin Wester logo kaftan

Tyvärr redan såld

Prickig skjorta

Tyvärr redan såld

Tjock kedja

Tyvärr redan såld

Halsband i guld och silver

Tyvärr redan såld

Topp med snygg rygg

Tyvärr redan såld