• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Gulrandig bomullsskjorta

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: skjorta i bomull med ränder åt alla håll. Både smalrandigt och bredrandigt, vertikalt och horisontellt om vartannat i en lekfull mix. Längre baktstycke. Från The Mercer NY.

Storlek: 36 (rymlig)

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 54 cm, längd 70 (baksida 83) cm

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Virkad kaftan i vitt

Tyvärr redan såld

Rutig vintage trenchcoat

Tyvärr redan såld

Lavendellila mom jeans

Tyvärr redan såld

Carin Wester volangtopp

Tyvärr redan såld

Sandqvist Stina väska

Tyvärr redan såld