• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Gul blus med volang - NWT

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Helt ny med lappar kvar från Carin Wester. Blus i gul, greppad viskos med volang runt hela halsringningen som fortsätter ner längst med knäppningen. Knapparna är klädda och manschetterna maffiga med en resår längst med handleden - perfekt när en vill hasa upp ärmen lite! Rymlig i storlek, se mått.

Storlek: 34

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 55 cm, längd 65 cm

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Filippa K sidenjacka

Tyvärr redan såld

Vintage manchesterjacka

Tyvärr redan såld

Munthe klänning

Tyvärr redan såld

Rosett-hårklämma

Tyvärr redan såld

Romper med paljetter

Tyvärr redan såld