• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Grönblommig långklänning

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En riktigt sval skönhet i vitt med gröna, stora blommor. Längs med halsringningen går en volang och ärmarna är puffiga. En stor volang finns även längst ner på klänningen. Från Gina Tricot.

Storlek: 42

Mått: Bröstvidd 75 cm mätt armhåla till armhåla, längd 130 cm

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Syrenlila linnejacka

Tyvärr redan såld

Gul toppluva

Tyvärr redan såld

Dagmar kappa

Tyvärr redan såld

POPUP: Sidenblus Barbara Bui

Tyvärr redan såld

& Other Stories sidenskjorta

Tyvärr redan såld