• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Grön, plisserad klänning

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En riktig statementklänning! Ärmarna är bananformade och har en dragsko undertill så en kan ändra formen ytterligare om en vill. Av plisserat, lite blankt material som går lodrätt från ärm till klänning vilket ger en extra cool effekt. Fin både som tunika till jeans och som en riktig liten festblåsa! 

Storlek: M

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 65 cm, längd 91 cm

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Boho-mönstrad kavajkofta

Tyvärr redan såld

Vintage skinnkjol

Tyvärr redan såld

Meshtröja med leoprint

Tyvärr redan såld

Sidenklänning & Other Stories

Tyvärr redan såld

Stickad bolero

Tyvärr redan såld