• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Grön kavaj-jacka

  • 279 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Militärgrön tunn jacka med vattenfallslag framtill och ärmar som har en slejf med knapp som kan hålla upp dom om en rullar/viker upp. Fickor i sidorna, ofodrad. Från HM Conscious. 

Storlek: M

Material: 100% lyocell

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rodebjer Beverly jeanskjol

Tyvärr redan såld

Vintage blus i viskos

Tyvärr redan såld

Weekday ACE jeans

Tyvärr redan såld

Acne byxor med dragkedjor

Tyvärr redan såld