• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Gram skor 503g

  • 799 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Populära boots från Gram i modell 503g, helt oanvända. Med en dubbel, välvd sula är det rejält med bounce i steget när en bär dessa. Dragkedja på båda sidor med en lädersnodd emellan som går att ta av. Ha den med eller utan, fram eller bak - eller lossa och snurra upp på benet. Nypris 2495. Första bilden är en lånad produktbild.

Storlek: 36

Material: Läder på ovansidan och ekologiskt gummi i sulan

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Rodebjer tassles skjorta

Tyvärr redan såld

Vintage blus Impuls

Tyvärr redan såld

Vit topp med puffärm

Tyvärr redan såld

Tisha vintage päron

Tyvärr redan såld

Grön, plisserad klänning

Tyvärr redan såld