• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Lång vintage kjol - Getti

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktigt lång kjol i rött material med blommor från svenska Getti - designat av guldknappsvinnaren Lena Liljeberg. Kjolen knäpps omlott och kan - om en vill, göras om något i storlek genom att flytta knapparna. I midjan finns hällor och ett tillhörande bälte i samma material kommer med - det funkar lika bra som en matchande scarf! Det finns en liten lagning längst ner på kjolen, se sista bilden. Materiallapp saknas, men vi uppskattar att detta är viskos.

Storlek: 36

Mått: Midja mätt rakt över  37 cm, längd 106 cm

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Lila kostym

Tyvärr redan såld

Tisha Smile

Tyvärr redan såld

Kofta med krage

Tyvärr redan såld

Rutig knytblus i bomull

Tyvärr redan såld