• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Gestuz randig skjorta

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktigt rolig skjorta från danska Gestuz. Missa inte ryggen! Vertikala ränder över nästan hela, de bryts av med diagonala över knappslå och manschetter och lite tvärsöver varandra bak på axelpartiet. Breda ränder i vitt och beige. 

Storlek: 36

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 49 cm, längd 72 cm

Material: 86% viskos, 14% nylon

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Elastiskt bälte med rosett

Tyvärr redan såld

Silkig scarf med blommor

Tyvärr redan såld

Rosa midikjol

Tyvärr redan såld

Rosa byxor HM Studio

Tyvärr redan såld

Halsband med örn

Tyvärr redan såld