• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Ganni storskjorta med hästar

  • 1 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En härlig storskjorta i bomull från danska Ganni. I det populära mönster "Weston". Vit botten och en massa härliga hästar över hela. Skjortkrage, knappslå med fyra bruna knappar, raglanärm, sprund i sidorna och - fickor! Ganni är minst sagt lite ojämn i storlekarna - den här passar upp till minst strl 40  tack vare raglanärm och vid oversize-modell. Extraknappar finns kvar i liten plastpåse så sannolikt inte använd/tvättad särskilt många gånger.

Storlek: 36

Material: 100% bomull

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Svart tröja med zip

Tyvärr redan såld

Tisha Love You Very Mucci

Tyvärr redan såld

Halsband med fågel i emalj

Tyvärr redan såld