• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Ganni skjortklänning Harley Crepe

  • 849 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ganni Harley Crepe Shirt Dress. Skjortklänningen - ändå en av de mest användbara modellerna. Se exempel ovan hur du kan ha denna öppen över byxa och tisha, eller stängd som lite chill klänning, eller så adderar du ett skärp och festliga skor så är den partyredo! Inte så liten som Ganni ibland är i storlekarna, visas ovan på person som vanligtvis drar 40 för referens. 

Storlek: 34

Material: 100% viskos

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad alt frys- eller värmebehandlad),  steamad, struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen och avspegla sig på priset.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.