• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Fet guldkedja

  • 100 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Armband i guld bestående av en riktigt fet guldkedja. Stängs med ring och stav och liten kedja. OBS upplever armbandet som ganska långt, kanske är det ett herr? Dock kortat nu för att passa dam så det är fäst i ett par länkar in. Se mått.

Storlek: Original 22 cm

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vit kofta med struktur

Tyvärr redan såld

Vintage kofta med puffärm

Tyvärr redan såld

Stickad bolero

Tyvärr redan såld