• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Festlig bralla med volang

  • 279 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart, festlig byxa i twill med volang nedtill som verkligen är det lilla extra. Stum midja och knäppning med dragkedja i sidan. Från H&M. Sista bilden är en lånad produktbild.. Från HM. Sista bilden är en lånad produktbild.

Storlek: 40

Mått: Midja (mätt tvärsöver) 40 cm, innerbenslängd 75 cm

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Virkad kaftan i vitt

Tyvärr redan såld

Kavaj med vågig kant i ull

Tyvärr redan såld

Maffig volangblus

Tyvärr redan såld

Rosa kaftan

Tyvärr redan såld

Svart byxa med slits i benet

Tyvärr redan såld