• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Färgglatt set i viskos

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Skönt set som funkar både att chilla i och att gå på fest, bara att dressa upp med klackar och fett halsband. Härliga höstfärger uppblandade med lysande kleinblått. Byxan har resår i midjan baktill och fickor i sidorna. Toppen har vida trekvartsärmar med lite trumpeteffekt, rundad nederkant och v-ringad hals. Från Ichi. 

Storlek: S

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 50 cm, längd 58 cm. Byxans midja mäter 34 mätt rakt över (45 cm med resåren uttänjd) och innerbenslängden är 72 cm.

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Kornblått vintage set

Tyvärr redan såld

Armband med stor örn

Tyvärr redan såld

Rosa kjol i viskos

Tyvärr redan såld

Trenchcoat

Tyvärr redan såld