• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Färgglad plisserad kjol

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktigt glad pärla från Benetton med olika färgpartier hela vägen runt, sammahållet av en elastisk midja i turkos resår. Fodrad halvvägs och en väldigt mjuk resår vilket gör att storleken är minst sagt flexibel (visas t ex på bild av person som normalt har strl 40). Rå nederkant. 

Storlek: S

Mått: Midjemått mätt rakt över 37-60 cm (resår fullt utdragen), längd 73 cm 

Material: 100% polyester

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Blus med knyt och volang

Tyvärr redan såld

Röd kjol med fransar

Tyvärr redan såld

Set i silver och svart

Tyvärr redan såld

Rodebjer kavaj Bea

Tyvärr redan såld