• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Färgglad kaftan med vida ärmar

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kaftan i mjuk, vävd viskos med härligt, färgglatt mönster. Sprund i sidorna, satinband i kanterna och fickor. Lika fin öppen till jeans och tisha som stängd med ett udda skärp, klackar och inget mer - som klänning på fest! Otroligt härliga ärmar med enorm vidd och slitsar under vilket ger ett fint flow. Från Love to Lounge. Finns några tråddragningar på fickorna, se sista bilderna.

Storlek: XL

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 70 cm, längd 129 cm

Material: 100% viskos

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Ärmhållare - metall

Tyvärr redan såld

Randig kavajblus

Tyvärr redan såld

Svart klänning i PU-läder

Tyvärr redan såld