• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

& Other Stories denimklänning

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Långärmad denimklänning från & Other Stories i en vackert mellanblå färg. Halsringningen är rund och stängs vid axeln med en dold dragkedja. Formen på klänningen är rak och avslappnad och i sidorna finns rundade sprund och isticksfickor. Framtill går en dekorsöm med ett band på vardera sida i samma material. 

Storlek: 38

Mått: Bröstmått 47 cm mätt armhåla till armhåla rakt över, längd 89 cm

Material: 100% bomull

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Randig kostym i svart och vitt

Tyvärr redan såld

Glittrig polo

Tyvärr redan såld

Vintage set

Tyvärr redan såld

Kornblå blus

Tyvärr redan såld