• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Dagmar blus

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Festlig topp från svenska Dagmar. Transparent svart material med små sammetspluppar i svart och krämvitt vilket ger både mönster och struktur. Ärmarna är luftiga och avslutas i manschetter som är maximerade med resår runt handlederna. Halsringningen är en halvhög polo med vackra veck och den stängs med knapp i nacken. 

Storlek: 34 (rymlig)

Mått

Material: 70% viskos, 30% polyamid

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rodebjer rosa kavaj

Tyvärr redan såld

Kaftanjacka med fåglar

Tyvärr redan såld

Långa örhängen

Tyvärr redan såld

& Other Stories klänning

Tyvärr redan såld