• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Konjaksfärgade cowboyboots

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Konjaksfärgade cowboyboots i klassisk modell med de karaktäristiska sömmarna i lädret. Ovansidan har några gångveck så som det blir, men i övrig är dessa i riktigt fint skick. Storlek saknas, men innermåttet mäter 26 cm vilket motsvarar 41.5, men tänk då på att en inte har tårna ända fram i spetsen så 41 är en rimlig uppskattning av storlek. Under klacken står "Edel Consul". 

Storlek: Saknas, uppskattas till 41

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Blus med djurmönster

Tyvärr redan såld

Randig bomullströja

Tyvärr redan såld

Vintage orange blus

Tyvärr redan såld

Kaftan i sammet

Tyvärr redan såld

Vintage rosa storskjorta

Tyvärr redan såld