• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

COS tröja med puff

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En klassisk COS-modell. Rak bomullströja med struktur och trekvartsärm - och det bästa, en puffig axel för det lilla extra. Lika fin med en långärmad tröja eller skjorta som sticker fram under trekvartsärmen (så brukar jag bära mina i den här modellen om vintern pga frusen). Den här kommer i två nyanser av blått. Mörkblått och ljusblått. 

Storlek: M

Material: 100% bomull

Modell: A  (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Chiffongblus med puffärm

Tyvärr redan såld

NWT Carin Wester rosa blus

Tyvärr redan såld

Clips i leo

Tyvärr redan såld

Rutig skjorta med puffig axel

Tyvärr redan såld

Moheda slipins

Tyvärr redan såld