• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

COS svart klänning

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kanske den perfekta basklänningen? Rundhalsad, trekvartsärm och avskuren vid midjan för att gå ut i en rak kjol men ändå veck som ger den lite volym och en fin silhuett. Av tjock elastisk viskos - i princip strykfri. bara en sån sak - perfekt att packa på resa! Från COS

Storlek: L

Material: 95% viskos, 5% elastan 

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är igott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad alt frys- eller värmebehandlad),  steamad, struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt.Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen och avspegla sig på priset.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.