• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

H&M Conscious Collection

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den här karamellen till klänning kommer från H&M:s Conscious Collection och är en dröm till sommarfesten, studenten, eller helt vardagligt med en jeansjacka slängd över axlarna till exempel. Axelbandslös med ett bröstparti i vitt hålmönster och en kjoldel i ljust rosa med broderier i vitt. Klänningen stängs med dragkedja i ryggen och överdelens linning är gummerad för att sitta uppe bra.

Storlek: 36

Material: 100% ekologisk bomull, foder 100& polyester 

Modell: B (för modellens mått klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage jeansskjorta

Tyvärr redan såld

T-shirt Spice Girls

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor

Tyvärr redan såld

Neongul skjorta

Tyvärr redan såld