• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Comme Des Garcons Play

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ärtgrön tisha från Comme des Garcons Play. Rundhalsad klassisk t-shirt-modell i rejäl bomullsjersey. Stort hjärta framtill i rött och vitt. Sannolikt en herrmodell, men dessa japanska tröjor brukar vara små i storlekarna så den passar cirka M-L dam.

Storlek: M (herr)

Material: 67% viskos, 30% polyester, 3& elastan 

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad alt frys- eller värmebehandlad),  steamad, struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen och avspegla sig på priset.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Kavaj med bälte

Tyvärr redan såld

Mönstrad blazer

Tyvärr redan såld

Cuff - öronsmycke

Tyvärr redan såld