• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Collegetröja med puffärm

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den här collegetröjan har en härligt senapsgul färg. Själva livet är en klassisk collegetröja - mudd nedtill och rundhalsad, men ärmarna är vad som gör den speciell. Trekvarslängd och rejält puffiga axlar. Från KappAhl.

Storlek: L

Mått: Längd axel till nederkant 65 cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 55 cm, överarmsomfång mätt rakt över mitt på överärmen 26 cm. 

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan så dras fraktavgiften av. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rodebjer ljusblå jeans Mina

Tyvärr redan såld

Randig skjorta med brodyr

Tyvärr redan såld

Gul sidenblus

Tyvärr redan såld