• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Club Monaco sidenblus

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Aprikosrosa blus i tunn siden-crepe. Rund hals utan krage, knäppning hela vägen ner med klädda små knappar. Över bröstet finns ett slags krås, volanger med råa kanter vilket blir en fin brytning mot det delikata sidenet. Storlek saknas, men den uppskattas passa 36-38, se mått nedan. Från Club Monaco

Storlek: N/A

Mått: Bröstvidd 50 cm (armhåla till armhåla), längd 65 cm.

Material: 100% siden

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Byxa i blått leomönster

Tyvärr redan såld

Skjorta med puffig ärm

Tyvärr redan såld

Långa örhängen - clips

Tyvärr redan såld