• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Cheap Monday croppad jeansskjorta

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Croppad jeansskjorta från numera legendariska Cheap Monday. Hårt blekt, ljusblå - nästan vit. Knäppning fram och en dold bröstficka. Modellen heter "Wash Detonation Shirt". 

Storlek: S

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 47 cm, längd 43 cm

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage skinnkjol

Tyvärr redan såld

Solgul lång klänning

Tyvärr redan såld

Silverfärgad snurrig ring

Tyvärr redan såld

Maffigt halsband

Tyvärr redan såld