• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Cerise byxor med resårmidja

  • 199 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Knalligt rosa byxor i ett vävt material. Stora fickor i sidorna som har en synlig fyrkantig söm - en form som återkommer i utanpåfickan baktill. Dold fejkgylf och resår i midjan. Materiallapp saknas men tyget är tunt och krinklat. Det finns en liten fläck på bakfickan, se sista bilden. 

Storlek: S

Mått: Midja mätt rakt över 32 - 47 (resår fullt utdragen) cm, innerbenslängd 66 cm

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Jeansskjorta med volang

Tyvärr redan såld

Randig kavaj i linneblandning

Tyvärr redan såld

Grönt bomullslinne

Tyvärr redan såld

Tisha Coca Cola

Tyvärr redan såld

Bikerjacka - Wonder Woman

Tyvärr redan såld