• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Carin Wester kostymbyxor med volang

  • 259 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktigt cool kostymbralla från Carin Wester med som en volang framtill. Bak finns en ficka och dom stängs med dragkedja i sidan. Baktill i linningen är ett V utskuret. Innerbenslängden är 70 cm och rakt över mäter midjan 45 cm.  

Storlek: 40 (det finns ett par likadana i strl 44 i butiken just nu om du klickar här)

Material: 61% polyester, 29% viskos, 10% polyamid


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.