• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Byxor HM + JP & J Baker

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Byxa i skön viskos från samarbetet mellan JP & J Baker och HM. Högmidjade och vida med stängning i sidan med dragkedja. Mönster med blommor och fåglar och två ränder längst ner i byxbenen.

Storlek: 36

Mått: Midje mätt rakt över 34 cm, innerbenslängd 78 cm

Material: 100% viskos

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Väst i guld

Tyvärr redan såld

Svala byxor med slits

Tyvärr redan såld

Metallic kjol - NWT

Tyvärr redan såld

Tisha Mandalorian

Tyvärr redan såld