• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Brun vintage satchel väska

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Liten gullig läderväska med perfekta slitningar - det snyggaste en kan ha på sommaren! Stängs med ett spänne framtill och har ett stort och ett litet fack. Reglerbart axelband som hålls på plats av en liten tygmanschett en tidigare ägare sannolikt sytt själv. Kan klippas bort, men jag lät den vara pga bra funktion. 

Storlek: väska ca 14 x 14 cm, axelband från längsta ner till väskan 49 cm som kortast och 58 som längst

Material: 100% läder

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.