• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Broderade svarta byxor

  • 429 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Svarta, festliga byxor från Gina Tricots Exclusive Collection. Svarta, utställda med hög midja och dragkedja i sidan - och underbara broderier över hela byxan!

Storlek: 36

Mått: Midja mätt rakt över 38 cm, beninnerlängd 85 cm.

Material: 50% polyester, 47% bomull, 3% elastan

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Neongul bomullströja

Tyvärr redan såld

Leoblus med vidd

Tyvärr redan såld

POPUP: Sammetströja Carven

Tyvärr redan såld

Kaftan med rymd-print

Tyvärr redan såld