• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage bomullskjol i paisleymönster med fickor

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En perfekt sommarkjol i bomull. Helfodrad och lätt veckad i midjan för lagom vidd. Hög midja (mäter 36 cm rakt över) som knäpps i sidan med knapp och dragkedja. Fickor på båda sidor. Vackert paisleymönster. Från Louise Béen. Midilängd, totalt från linning till nederkant 78 cm.

Storlek: 38

Material: 100% bomull, foder i annat material (står ej vilket)

Modell: A (för modellens mått, klicka här) kan dock inte knäppa denna i midjan pga lite för tajt.

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Löskrage/halsband i neongult

Tyvärr redan såld

Tyllkjol med volanger

Tyvärr redan såld

Vintage vit skjorta

Tyvärr redan såld

Vintage 90-talsklänning

Tyvärr redan såld

GANNI svart klänning

Tyvärr redan såld