• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Body i silver

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Väldigt festlig och dramatisk silvertopp! Det är en body så draperingen verkligen sitter på plats. Plisserat silvertyg som drar åt det svarta, åtsittande nederdel och över del i omlott som är sydd i samma stycke som ärmarna - vecken är vertikala hela vägen - väldigt cool effekt. Vida härliga ärmar. Finns en patch på ena axeln som tycks tappat sitt silver, se sista bilden - men se även modellbilder, det är inget som en direkt tänker på tack vare draperingen, vi själva såg det först vid produktfotograferingen med stark lampa. Från NLY Trend. 

Storlek: XS (rymlig)

Mått

Material: 95% polyester, 5% elastan 

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


T-shirt "Merci" Notes the Nord

Tyvärr redan såld

COS ryggsäck

Tyvärr redan såld

Carin Wester blus "Gram"

Tyvärr redan såld

& Other Stories sidenblus

Tyvärr redan såld