• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blus med vacker krage

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart blus i lätt viskos. Stor och djup kraft som delas på sidan med en rosett under. Veckad front och en liten kant nedertill. Trekvarstärmar med puffig axel. Storlek saknas, men se mått nedan. Från Kling.

Storlek: N/A

Mått:  Bröstvidd (mätt armhåla till armhåla rakt över) 44 cm, längd (mätt axel till nederkant) 68 cm

Material: 100% visko 

Modell : B (för modellers mått, klicka här )

📸  Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick . När varan kommer hem till dig är den nyttvättad (eller vädrad/ fröst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt göra om att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att skrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en snabb fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levererar fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Paljettjacka i svart

Tyvärr redan såld

Mellanblå denimskjorta

Tyvärr redan såld

Vintage set - kjol och topp

Tyvärr redan såld

Tisha 1975

Tyvärr redan såld

Blus med puffärm NWT

Tyvärr redan såld