• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blus med geometriskt mönster

  • 279 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Populär blus i mjuk viskos. Offwhite med vinrött, geometriskt mönster. Rund halsringning, knäppning i ryggen med nyckelhålsöppning under, trekvartsärm med härlig puff. Från HM.

Storlek: 38

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 56 cm, längd 70 cm

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Jeans Neuw - hög midja

Tyvärr redan såld

Armyjacket i grönt

Tyvärr redan såld

Vintage blus med puffig ärm

Tyvärr redan såld

Gröna vida byxor

Tyvärr redan såld

Rosa kaftanklänning

Tyvärr redan såld