• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blus i rost och lavendel

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Blus i bekväm och boxig modell. Vid modell som ändå känns nätt tack vare den smockade halsringningen som går en bit ned på bröstet. Smocken återkommer i slutet på ärmarna vilket ger en möjlighet att dra upp dessa och få en ballongärm. Smocken är rå och nederkanten rak. Från Zara.

Storlek: S (rymlig)

Mått: Bröstvidd 65 cm (mätt armhåla till armhåla rakt över), längd 65 cm

Material: 100% viskos

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


NWT väska Beck Söndergaard

Tyvärr redan såld

Svart "hårig" stickad mössa

Tyvärr redan såld

Vinröda örhängen

Tyvärr redan såld

Randig kostym i svart och vitt

Tyvärr redan såld

Carin Wester svart klänning

Tyvärr redan såld