• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Blockmönstrad klänning i turkost och kornblått

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den här turkosgröna klänningen är otrolig i sin enkelhet. Fyrkantig i snittet, men med ett kornblått foder i halsringningen som syns i och med att axlarna är assymetriska och den ena viks upp med en konblå knapp som håller fast och på insidan återkommer det kornblå tyget. Även den andra sidan har ett parti längs med sidsömmen som är i den kornblå färgen. En riktig karamell som känns 80-tal! Från Sisley.

Storlek: N/A men uppskattas till small, passar även XS

Material: N/A men gissningsvis viskos. Det turkosgröna är mer creppat i strukturen, det blå blankt

Modell: A och B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

F

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.