• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blockmönstrad jeansskjorta

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Cool och oversize jeansskjorta, förmodligen en herrmodell om en tittar på de långa ärmarna och måtten i förhållande till angedd storlek. Mörkblå förutom en panel rakt över bröstet som är av ljus denim. Fickan är också blå, vilket gör att den känns lite roligare och inte så symmetrisk. Buttondownknappar och rundad nederkant. Från Land's End.

Storlek: M (rymlig)

Mått: bröstvidd mätt rakt över 60 cm, längd axel till nederkant 84 cm

Material: 100% bomull

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.