• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blå och vita shorts från Jascha

  • 259 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Tunna shorts i blått och vitt mönster. Små slitsar i benen ger en lite sportig känsla, liksom resåren i midjan. I sidorna finns fickor. Från Jascha.

Storlek: L

Material: 100% viskos

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Skotskrutig kjol

Tyvärr redan såld

Grön blommig klänning

Tyvärr redan såld

Röd ullrock

Tyvärr redan såld

POPUP: Sammetströja Carven

Tyvärr redan såld

Tajt grön tröja

Tyvärr redan såld