• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blå vid byxa Benetton

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En vid, lite kortare byxa från United Colors of Benetton. Mörkblå, nästan svart, med hög midja och tillhörande, avtagbart bälte. Fickor i sidorna och stängning med dragkedja i ryggen.

Storlek: 38

Mått: Midja (mätt tvärsöver) 38 cm, innerbenslängd 69 cm

Material: Lapp saknas

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Rosa byxor HM Studio

Tyvärr redan såld

Vintage turkosgrön blus

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor i silver

Tyvärr redan såld

Stor färgglad halsduk

Tyvärr redan såld

Röd paljett-topp

Tyvärr redan såld