• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage kaftan - långkofta

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vackert vintage plagg som gissningsvis använts som innerock, eller tunnare kappa över en klänning. Idag tycker vi den gör sig bäst som en unik kaftan - en långkofta. Bär den med fördel till jeans och en t-shirt! Eller stäng till med snöret och knappen och bär som klänning - det finns också hällor, men bälte saknas - alltid snyggt med ett udda dock. Märkt Joelle och Made in Italy och i ett stickat material - tänk som den klassiska Busnelkoftan, men lite tunnare. Kragen kantas av sammet ton-i-ton. Ficka på ena sidan.

Storlek: III (motsvarar ca M-L, se mått)

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 50 cm, längd 127 cm

Material: Lapp saknas

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Monki mom jeans

Tyvärr redan såld

Randig bomullsbyxa

Tyvärr redan såld

Mönstrad viskosklänning

Tyvärr redan såld

Mintgrön kaftan

Tyvärr redan såld

Vintage scarf - rektangulär

Tyvärr redan såld