• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Glansig blå byxa

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Härlig byxa i otrolig blå nyans av blank viskos. Hög midja, resår baktill, hällor och stängning fram med gylf och knapp. Lätt utställda, vida ben. Det finns ett litet märke framtill, se sista bilden. Från Bershka.

Storlek: S

Mått: Midja mätt rakt över 31- cm, innerbenslängd 75 cm

Material: 100 % viskos

Modell: B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage blus Impuls

Tyvärr redan såld

Breakfast at Tiffanys

Tyvärr redan såld

Festliga statement örhängen

Tyvärr redan såld

Tunikaklänning i svart viskos

Tyvärr redan såld