• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Bikerjacka - Wonder Woman

  • 1 000 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Så cool bikerjacka med det lilla extra - Wonder Woman! På ärmarna och på bröstet finns små tygmärken och på ryggen ett stort med texten "Peace/Love" och Wonder Womans emblem. Tygmärkena är lite smutsiga på ytan - men på det sättet att det (tycker vi) ser coolt ut.. Rött foder på ryggen, seriefoder på sidorna, två innerfickor och kaxig attityd ingår!

Storlek: S

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 52 cm, längd 59 cm

Material: 100% skinn 

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Vintage linne med gula blommor

Tyvärr redan såld

Viskosblus i mörkblått

Tyvärr redan såld

Tisha Super Happy

Tyvärr redan såld

Tisha gul med prickar

Tyvärr redan såld

Omlottbyxor i linnemix

Tyvärr redan såld